VVS i Huddinge

Godmorgon bloggen! Har ni några roliga planer planerade idag?

Jag har inget speciellt planerat idag, jag tog ledigt från jobbet idag på grund av att jag har haft väldigt mycket på jobbet de senaste veckorna, men nu har jag gjort färdigt allt det, så nu kunde jag ta ledigt idag för att vila upp mig lite. Eller just det, det kommer ett företag idag som arbetar med VVS i Huddinge. De kommer till oss på grund av att det har blivit stopp i vår toa och vi har inte kunnat lösa det själv. Det skedde igår och vi försökte i flera timmar att lösa det, men tyvärr så gick det inte. Vi ringde till AB Solut VVS igår och de sa att de kunde komma till oss idag vid 10:00 och det var väldigt snällt av dem att de kunde komma så snabbt. För att ha stopp i toan är inget som man vill ha under en längre tid på grund av att det kommer i så fall lukta i hela huset om det får stå i ett par dagar. Men förmodligen kommer de lösa det på ett snabbt och smidigt sätt. Men nu är klockan kvart i tio så nu måste jag avsluta detta blogginlägg så jag kan öppna åt dem när de kommer. Jag hoppas ni alla får en bra dag så skriver jag ett nytt inlägg ikväll om hur min dag har varit. Ni får gärna skriva i kommentarsfältet vad ni har för planer idag, eller om ni läser detta ikväll, får ni gärna skriva vad ni har gjort idag.