Renovering av altanen

Vi har under en lång tid funderat på att antingen bygga till ett uterum eller att renovera vår altan. Båda sakerna skulle vara något som jag verkligen skulle uppskatta och något som verkligen lönar sig. Jag har kollat runt lite bland de olika företagen som finns och riktat mig in på de som är specialiserade inom renovering. Jag tror att renovera något inte kostar lika mycket än att bygga till något. Företaget heter Charlies Bygg & Allservice och fördelen med dem är att de både är erfarna och experter inom att renovera altaner och att även bygga uterum.  

Jag ska nog börja med en del först och det är altanen. Altanen befinner sig på en av våra ingångar så den används flitigt, vilket gör att det slits mer och mer. När allt har gått bra och altanen är fin igen så kan jag sedan även bygga till ett uterum.

Jag har inte ringt företaget ännu, men jag tycker redan att detta företag är ett jättebra alternativ då de har olika tjänster som verkligen passar till vårt ändamål. Jag hoppas verkligen att altanen går att renovera och att man inte behöver bygga en ny, men den är inte helt sönder så jag tror med stor sannolikhet att den går att laga. Vi skulle reagerat tidigare så skulle det nog behövas mindre tid att laga den.