Få datorservice hemma

Jag har för ungefär en månad sedan inhandlat mig en ny dator. Jag har verkligen mycket användning för den och det är något som jag verkligen är i behov av. Det är inte där jag kontrollerar viktiga mejl utan jag använder den även som min fritidssyssla – redigering av bilder. Hur som helst när jag köpte den så fungerade allt jättebra och jag var hur nöjd som helst. Efter att ha använt den flitigt så har den plötsligt fått problem med att starta, den är svart och vägrar starta med andra ord. Jag har köpt datorn en lång bit bort så jag har inte haft orken till att ta mig till denna butik, vilket jag egentligen skulle göra.

Jag har ett väldigt pressat tidsschema så jag har inte kunnat ta mig någonstans vilket gav mig en idé – att ta kontakt med ett företag som erbjuder datorservice. Jag fann ett företag som heter Tolls Dataservice och de kommer även och tittar på datorn då de erbjuder hembesök. Detta passade mig jättebra och jag fick även en snabb tid. 

När de kom hem till mig så kunde även få igång datorn igen, jag vet inte helt vad det var men nu fungerar den igen vilket är huvudsaken. Så ni med pressat schema kan med fördel vända er till detta företag, de hjälper en snabbt och löser de flesta problemen. Jag är hur nöjd som helst och lycklig över att kunna använda min dator igen.