SM Hem & Fastighetsservice HB

Det finns ett företag som utför fastighetsservice i Vimmerby som heter SM Hem & Fastighetsservice. Jag tänkte skriva och berätta för er om det här företaget, för det är ett bra företag för alla som antingen behöver hjälp med fastighetsservice i Vimmerby eller med någon städtjänst. Vår bostadsrättsförening har ett avtal med det här företaget om att de ska sköta om våra fastigheter med tillhörande grönytor. Det gör de väldigt bra, till glädje för alla som bor här. Eftersom det går att få hjälp också med städningen av dem, och jag har haft mycket att göra de senaste månaderna, så är jag tacksam över att jag fått hjälp med hemstädningen. Jag är en sådan där person som inte är särskilt flexibel. Jag vill ha det som det alltid har varit. Till exempel så kan jag inte tänka mig att mitt hem städas med andra rengöringsmedel och annan städutrustning än det jag alltid använt. Detta är inget problem för SM Hem & Fastighetsservice. De skickar över en lista före städningen bara för att tala om vad de önskar att jag ska ha för utrustning hemma så att de ska kunna göra sitt jobb. Det här företaget kanske kunde vara intressant för er som antingen behöver hjälp med fastighetsservice i Vimmerby, eller med någon städtjänst? Personalen på SM Hem & Fastighetsservice är ödmjuka eftersom städning ofta ses som något nödvändigt ont. De håller sitt yrke mycket högre än så, de är ödmjuka inför att hålla miljöer rena, fräscha och fina. Personalen har också skrivit på ett sekretessavtal vilket innebär att de aldrig röjer några uppgifter om dig och ditt hem till någon annan.