Jag blir hjälpt av healing

Hej mina läsare och välkommen att läsa i bloggen återigen. En ny dag med nya möjligheter är här. Jag ska skriva om vilken fin hjälp jag har fått av någonting som jag vet att många är intresserade av, nämligen healing. Jag hoppas att detta inlägg kan vara till nytta för alla er som intresserade av att prova healing i Lund, eller något annat, som ett företag som heter Hälsohuset i Alnarp kan erbjuda. Det funkar så bra för mig, så nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter till er, kära läsare! Det bästa beslutet jag tagit på länge var när jag beställde tid för att få healing. 

 

Jag hade länge haft problem med att finna en känsla av tillhörighet, och att finna mål och mening i livet. Jag tyckte inte att mitt liv var särskilt intressant, och den ena dagen var den andra lik och jag kände en tomhet som blev allt större. All denna frustration satte sig som spänningar och värk i kroppen. Jag ville primärt bli av med värken, och sekundärt gå till botten med det som tyngde mig. Och hjälp fick jag med att finna balans genom att kanalisera rätt energier. Om du som läser känner att healing i Lund är något även för dig, så rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till Hälsohuset i Alnarp. Det här är ett riktigt hälsohus i ordets rätta bemärkelse. På Hälsohuset i Alnarp finns det flera olika saker det går att få hjälp med utöver healing. Seanser, kostrådgivning och massage är bara ett litet urval av vad som finns. Men jag går dit för att deras healing i Lund har så god effekt på mig!